Onze Pony’s

IMG_8944

 

 

 

 

 

 

 

Izza

IMG_8927

Izza is de grootste dame in de groep, een kruising Fries x Fjord. Deze statige dame is erg populair voor de zitlessen en vindt het heerlijk om gepoetst te worden. Haar galop is stabiel en zit heerlijk, sowieso, glijd je niet zomaar van haar brede rug af! En ben je wat onzeker, geen nood, want als Izza dat merkt, zal ze nog voorzichtiger met je zijn.

 Sylvester

IMG_8931

Een elegante ruin die enorm geniet van zijn nieuwe leventje tussen soortgenoten. Van een wat stille ingetogen pony, is Sylvester veranderd in een vrolijke, werklustige kanjer die graag zijn best voor je doet, zeker als je het netjes aan hem vraagt. Hij kan echt staan te genieten van een poetsbeurt, en laat je niet misleiden door zijn oren die soms naar achter gaan…stiekem vindt ie alle aandacht heerlijk!

 

Tawna

Tawna is onze kleinste, oudste dame van 37. Een mini-shetlander met een groot karakter die het heerlijk vindt om gepoetst en geknuffeld te worden en daar uren voor kan blijven staan. Ze geniet hier van haar pension, maar vindt het heerlijk om lekker mee te gaan wandelen. Ze is favoriet als troetel en poetspony en krijgt nooit genoeg van aandacht en wat lekkers.

 

De eigen pony’s van manege Pony Pret, delen hun ruimte met Beauty en Carlo (mini-shetlanders), Ukki (mini-shetlander), Olivier (Hafflinger) en Jack (Quarter Horse).

Saartje en Olivier                                          Jack

IMG_saartje-olivier IMG_8958